top of page

PHOENIX  DUO pellet kazán

A DUO kazán fejlesztésénél elsősorban olyan innovatív technológiai megoldásokat alkalmaztunk, amelyek segítségével csökkenthetjük az energiafelhasználást és ésszerűbben gazdálkodhatunk a rendelkezésre álló fűtő anyagokkal.

A megújuló energiát felhasználó modern termék beépítésével lakásainkba a hatékony energiafelhasználás mellett hozzájárulunk a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez az elvárt komfort és kényelem biztosítása mellett.

Miért válasszuk a PHOENIX  DUO pellet
kazánok kényelmét és biztonságát?

Mert a tűztér különleges kialakításának köszönhetően, magas hatásfokot és maximális biztonságot biztosít.

Mert a kazántest gyártásánál az előírt normatívák és szabványok feltételeinél szigorúbb előírásokat követünk a felhasznált anyagok kiválasztásánál.

Mert a minőségi fűtőanyag (fapellet) minősített gyártó által garantált a pellet kazánok használóinak. PHOENIX pellet EN plus A1 tanúsítvánnyal. EN 14961-2 ISO 17225 2

Telepíthetők klasszikus kazánházi helységekben

A szabványok betartása mellet, a PHOENIX DUO pellet kazán alkalmas minden épület, lakás, üzemcsarnok fűtési rendszerébe való beépítésre.

A kazánok beépíthetőek és kapcsolhatóak a meglévő fűtési rendszerekhez, ott ahol az automatikus üzemeltetést és vezérlést igénylik.

Az üzemeltetés és a szabályozás biztonságát, kényelmét javítja a Wi-Fi modul alkalmazhatósága.

bottom of page