top of page

RÓLUNK

REH épület.JPG
enplusa1háttér nélkül.png
phoenix.png

Cégünk már 2014 óta gyárt kitűnő minőségű EN Plus A1-es minősítésű pelletet nagyrédei üzemében. Pelleteink minőségi fenyőfából készülnek, partnereink megrendelésére. 2018-tól kezdve termékkínálatunk PHOENIX® márkanév alatt, pellettüzelésű kazánokkal, kandallókkal és grillsütőkkel is bővült, melyeket egyedi megrendelések alapján készíttetünk el. 

MISSZIÓNK

A modern életvitelű ember nem szívesen köt kompromisszumokat az életminőség és a kényelem területén. Ezen igények kiszolgálására, akár környezetterhelés mellet is, jelentős energia mennyiséget is képes felhasználni. Nekünk, embereknek sajátos képességünk, hogy tudatosan formáljuk az életterünket.

A mai kor nagyon komoly kihívásával kell szembenéznünk, Földünk megmentését illetően. Véget kell vetnünk az ésszerűtlen energiafelhasználásnak és a mértéktelen környezetszennyezésnek. Legfontosabb célként kell szemünk előtt lebegnie azon gondolatnak, hogy vigyázzunk környezeti értékeinkre, csökkentsük a környezetterhelést.

Uh.JPG

MIT TEHETÜNK ENNEK ÉRDEKÉBEN?

Elsősorban olyan innovatív technológia megoldásokat szükséges alkalmaznunk, amelyek segítségével csökkenthetjük az energiafelhasználást és ésszerűbben gazdálkodhatunk a rendelkezésre álló erőforrásokkal. Fokozott felelősségtudattal kell rendelkeznünk annak érdekében, hogy jelentősen csökkentsük a károsanyag- kibocsátást. A megújuló energiák alkalmazásával (nap, szél, biomassza) hozzájárulunk a fenti célok megvalósításához. A megújulóenergiát felhasználó modern termékek beépítésével lakásainkba a hatékony energiafelhasználás mellett hozzájárulunk a károsanyag-kibocsájtás csökkentéséhez az elvárt komfort, kényelem biztosítása mellett.

A rendelkezésre álló technológiánk alkalmazásával készek vagyunk olyan minőségű és mennyiségű fapellet előállítására, amely kielégíti a mai legszigorúbb Európai Normatívákat tartalmazó EN szabványokat és környezetvédelmi előírásokat. ( EN ISO 17225-2 ) A felhasználók, fogyasztók számára ésszerűbbé, gazdaságosabbá tesszük az energiafelhasználást. A magas fűtőértékkel és alacsony hamutartalommal rendelkező fűtőanyagok gyártásával kielégítjük a mai kor lakásainak komfort igényeit.

bottom of page