top of page

FIGYELEM!

Magyarországon több, bizonytalan eredetű, főleg az Európai Unión kívüli országokból származó pellet van forgalomban, DIN Plus, vagy EN plus A1 minőségűként hirdetve. Ezek a termékek gyakran nem minősítettek, csomagolásukon sem szerepel minőségi tanúsítvány!

A pelletek minősítésének szigorú nemzetközi szabályai vannak. Az erre felhatalmazott auditorok ellenőrzik a pellet gyártásának teljes folyamatát, beleértve az alapanyag beszerzést, a technológiát, a minőségellenőrzést és a csomagolást is. Az auditálást évente kell elvégeztetni, és csak az a gyártó vagy kereskedő tüntetheti fel csomagolásán a minőséget igazoló emblémát, aki megfelel az auditáláson és eleget tesz a nemzetközi szabványi előírásoknak.

Az R.E. Heating Energy Kft. Nagyrédei üzemében gyártott Phoenix pellet fenntartható erdőgazdálkodásból származó, 100 %-ban kérgezett import és hazai fenyő fűrészporból készül, és rendelkezik EN plus A1 minősítéssel, melynek száma HU004 ami ellenőrizhető a pellet regiszterben. (https://www.enplus-pellets.eu/en-in/certifications-en-in/producer-en-in.html)

Kérjük, nézze meg tájékoztató videónkat:

Az R.E. Heating Energy Kft. által forgalmazott pellet tüzelőberendezésekhez javasoljuk, hogy tanúsított minőségű PHOENIX pelletet használjon, mert így elkerülhetőek a tüzelőanyag minőségi problémák miatti meghibásodások.

bottom of page