top of page

PHOENIX AIR-WATER PELLET KANDALLÓ

PHOENIX AIR WATER KANDALLÓ

A műszaki jellemzőkért kattintson tovább a galériában!

A modell kérhető

fehér, bézs és bordó színben is.

Miért válasszuk a PHOENIX air-water pellet kandallók biztonságát?

Mert a tűztér megfelelően légmentesen záródó tömítésének köszönhetően, maximális biztonságot nyújt a veszélyes füstgázok környezetbe kerülésével szemben.

Mert az égési levegő egy külső szívócsőből történő beszívásának köszönhetően, az otthoni levegő mindig tiszta marad (még gyújtás vagy hirtelen kikapcsolás közben is).

Mert a telepítése gyors, könnyű és rugalmas.

Mert nem igényli levegő bevezető nyílás kialakítását a szobában, ezzel megelőzve a hideg levegő beáramlása miatti többletköltségeket is.

Mert a PHOENIX® air–water pellet kandalló család rendelkezik minden, a fűtési rendszer üzemeltetéséhez szükséges hidraulikai és biztonságtechnikai elemmel, amelyek egy modern lakás fűtési rendszerének üzemeltetéséhez szükségesek (fűtési keringető szivattyú, tágulási tartály, biztonsági szelep, víznyomás kapcsoló).

Mert a minőségi fűtőanyag (fapellet) minősített gyártó által garantált a pellet kandalló használóinak. PHOENIX pellet EN plus A1 tanúsítvánnyal. EN 14961-2 ISO 17225-2

Telepíthetők klasszikus helységekben

 

 

A szabványok betartása mellett bármilyen típusú helyiségbe telepíthető (nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba, stb.) Az égéshez szükséges levegő csak előre szerelt füstcsövekkel lép be és ki a helységekből.

 


Távirányító

A praktikus távirányító segítségével kényelmes hozzáférést biztosít a felhasználó számára az alapvető funkciókhoz. A szükséges hőmérséklet növelése és csökkentése, az 5 rendelkezésre álló teljesítményszint kiválasztásával lehetséges.

Hatékony elektronikus moduláció.

Az automatikus égésszabályozás vezérli a levegőáramlást, ezáltal nagyobb kényelmet biztosít a pellet kandalló használójának.

Automatikusan beállítja a kandalló hőteljesítményét, a készülék mögötti helyiségérzékelőnek köszönhetően a környezet és a felhasználó tényleges igényeihez igazítva.

Szobai termosztát beépítésével a fűtési rendszer szabályozása a kandallótól távolabb lévő helységekben is könnyen megoldható.

bottom of page